projectes

locomotora Vossloh Euro-3000

Disseny i impressió 3d de la cabina d’una locomotora Vossloh Euro-3000. El model està construït a escala 1:13 i és plenament funcional gràcies a un motor de gasolina i un motor elèctric. A l’interior de la cabina s’hi situen els comandaments així com el sistema elèctric d’il·luminació. El disseny s’ha dut a terme a partir d’una maqueta a escala H0 (1:8) i posteriorment ha esta imprès amb PLA. 

 

 

EXPOSICIÓ: "LES CABANES DE VOLTA DE LA FATARELLA.
UNA mirada TRIDIMENSIONAL"

Mostra dels treballs realitzats pel grup [TR] Patrimoni Arquitectònic de l’escola d’arquitectura de la URV, inclosos en la tesi doctoral de Cèlia Mallafrè i promoguda per la Fundació el Solà. La Exposició consta de diverses maquetes de les cabanes de volta del municipi de la Fatarella impreses en 3D. Aquestes maquetes han esta realitzades a partir dels models digitalitzats mitjançant la tècnica de la fotogrametria. Acompanyen a cadascuna de les maquestes una peana de fusta OSB desmuntable gràcies a les pinces impreses en 3D i un panell explicatiu de la construcció. 

Client: Fundació el Solà  

Vídeo inaugural: Les cabanes de volta de la Fatarella. Una mirada tridimensional

maqueta habitatge unifamiliar entre mitgeres riudoms

Maqueta realitzada per a l’estudi ZFA Architecture & Urban Lab per tal de mostrar la distribució interior així com la volumetria general del projecte. la maqueta està realitzada per plantes independents encaixables entre elles, amb impressió 3d FDM. Les escales, part fonamental en el projecte, han estat realitzades amb impressió de resina.

Client: ZFA Architecture & Urban Lab

Arquitecte: Juan Manuel Zaguirre

figura commemorativa starraco wars

Digitalització de l’escultura d’August de Tarragona mitjançant fotogrametría i posterior modelat amb detalls característics del cinema de ciencia-ficció per a la fira Starraco Wars 2020

idea original: Antonio Galván > https://www.instagram.com/tonielbravo/

aconsegueix-la a: http://www.starracowarsfigura.com/

utopia

Projecte d’edifici pont a La Manga del Mar Menor (Mùrcia)

col·laboració amb: Cristina Alastrue

stand starraco wars

Stand d’Arquitectura Impresa per a la fira Starraco Wars

"CHAPITELES" DE L'ESCORIAL

Estudi de les estructures de fusta de les cobertes del monestir de San Lorenzo del Escorial.

col·laboració amb: Quim Vilafranca

santa marta

Projecte urbanístic a la ciutat de Santa Marta (Colòmbia)